Înapoi la studii de caz
Studiu de caz:

Alexandra are alopecie areata

Pacient: 35 ani, femeie

Afecțiune: Alopecie areata

Soluție Seraqua™

 

Cazul Alexandrei

Alexandra, pacientă în vârstă de 35 de ani, suferă de alopecia areata. Alopecia areata este o boală autoimună care afectează foliculul de păr și generează căderea acestuia, inclusiv căderea genelor și a sprâncenelor. Pacienta a hotărât să consulte medicul pentru a găsi soluții.

Provocarea

Medicul i-a recomandat un tratament cu Latanoprost încorporat în Seraqua™, vehicul Fagron special conceput pentru aplicarea pe zona feței. Mai mult, pentru a împiedica pătrunderea preparatului în ochi, soluția a fost condiționată într-un dispozitiv adecvat pentru aplicarea pe gene și sprâncene.  

Soluția

Fagron Seraqua ™ este un vehicul de preparare ideal pentru aplicarea pe zona feței, compatibil cu o gamă extinsă de substanțe active (API-uri inclusiv Latanoprost). Se prezintă sub formă de ser ultra-lejer, care se absoarbe cu ușurință.
Seraqua™

Tratamentul

Pacienta a primit un tratament cu Latanoprost 0,005% în Seraqua™. După două luni de tratament, rezultatele sunt promițătoare, observându-se o îmbunătățire vizibilă a aspectului genelor și sprâncenelor.
Latanoprost 0.005% in 10 ml Seraqua™
error: Conținutul este protejat !!!