Înapoi la studii de caz
Studiu de caz:

Paul se confruntă cu acneea de tip III

Pacient: 16, bărbat

Afecțiune: Acnee de tip 3

Soluție Fitalite ™

 

Cazul lui Paul

Paul, un tânăr în vârstă de 16 ani, este diagnosticat de medicul său dermatolog cu acnee de tip III, localizată în special în zona feței. Acneea se manifestă prin inflamație cutanată, zone dureroase, discomfort și piele deshidratată. Această afecțiune îi afectează inclusiv viața socială.

Provocarea

După ce a încercat numeroase tratamente OTC, afecțiunea tânărului nu s-a ameliorat, ci s-a înrăutățit. Lipsa obținerii unui rezultat dorit l-a determinat să consulte medicul dermatolog, fiind diagnosticat cu un ten gras și sensibil.

Soluția Fagron

Fagron Advanced Derma este gama de produse prin intermediul cărora sunt oferite soluții unice pentru medici și farmaciști în personalizarea tratamentului.
Fitalite ™

Tratamentul

Pacientului i-a fost prescrisă o rețetă magistrală care conține Clindamicină clorhidrat 1%, Nicotinamidă (vitamina B3) 3% și Tocoferol (vitamina E) 5% în Fitalite ™. Starea pielii s-a îmbunătățit vizibil în decurs de o lună de la inițierea tratamentului, ulterior afecțiunea fiind ținută sub control cu o rețetă magistrală care conține doar Nicotinamidă (vitamina B3) 3% în Fitalite ™.
Clindamicină HCl 1%, Nicotinamidă 3% și Tocoferol 5%
error: Conținutul este protejat !!!