Înapoi la studii de caz
Studiu de caz:

Sofia suferă de dermatită atopică

Pacient: 5 ani, copil

Afecțiune: Dermatită atopică

Soluție Versatile™ Rich

 

Cazul Sofiei

Mama unei fetițe în vârstă de 5 ani s-a adresat medicului dermatolog pentru un tratament nou în gestionarea dermatitei atopice recidivante a fiicei. Fetița se confruntă cu câteva simptome supărătoare: prurit, eritem și inflamația pielii care îi afectează somnul și o privează de activități în colectivitate.

Provocarea

Anterior acestui puseu fetița a fost tratată cu corticosteroizi, însă mama se teme de utilizarea lor pe termen lung. Pentru faza de menținere și pentru hidratarea pielii, mama a primit indicația de a aplica un produs cosmetic pe care Sofia nu-l tolerează.

Soluția Fagron

Fagron Advanced Derma pune la dispoziția farmaciștilor baze unice, create pentru a putea personaliza tratamentul pacienților și pentru a oferi alternative tratamentelor standardizate.
Verstile ™ Rich

Tratamentul

Medicul i-a prescris Sofiei o formulă magistrală cu hidrocortizon acetat 1% și dexpanthenol 5% în Versatile Rich, pentru a trata pruritul și iritația apărute în faza de exacerbare. Pentru faza de menținere, medicul recomandă utilizarea bazei Versatile Rich, care s-a dovedit, din practica sa, o soluție eficientă. În urma tratamentului prescris, aspectul pielii s-a îmbunatățit vizibil.
DEXPHANTHENOL 5%
error: Conținutul este protejat !!!