Origin

Despre Companie

Cine suntem

Origin-Pharma a fost înființată în anul 2017 ca distribuitor exclusiv în România al produselor Fagron. Compania Fagron este lider mondial în tehnică de preparare farmaceutică, cu o prezență activă în 35 de țări din Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Pacific. Produsele și inovațiile companiei fondate în Rotterdam în 1990 sunt acum vândute către mai mult de 200.000 de clienți din peste 60 de țări din întreaga lume. Produsele noastre se adresează atât profesioniștilor din domeniul sănătății, medici şi farmaciști, cât şi pacienţilor.

concepte inovatoare și de înaltă calitate

Misiune & strategie

Strategia Origin-Pharma se concentrează pe optimizarea și inovarea tratamentului farmaceutic personalizat, cu opțiuni terapeutice extinse pentru medicii prescriptori și farmaciști în scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.   Susținem ideea că fiecare pacient este unic și, în acest sens, punem la dispoziția medicilor prescriptori o gamă extinsă de formule magistrale din diferite arii medicale: dermatologie, ginecologie, urologie, pediatrie, pentru a stabili cea mai bună formă de dozare, cale de administrare, combinație și durată a tratamentului.

Fagron – Substanțe precântărite:

Formule farmaceutice personalizate ambalate în fabricile cu unități sterile și non-sterile ale Companiei Fagron din Europa, America de Nord, America de Sud și Africa de Sud.

Fagron – Brand-uri proprii:

Concepte inovatoare, vehicule și tehnici pentru prepararea formulărilor farmaceutice, dezvoltate de cele mai multe ori în strânsă colaborare cu medicii prescriptori, farmaciile colaboratoare și mediul academic.

Fagron – Portofoliu:

Materii prime, echipamente pentru receptură , accesorii și consumabile necesare pentru a prepara rețete magistrale în farmacie.

produse farmaceutice personalizate

Tehnică de preparare farmaceutică

Preparatele farmaceutice create în receptură cresc complianţa pacienţilor la tratamentul medicamentos şi salvează vieţi producând mai puţine efecte adverse deoarece sunt realizate pentru nevoia fiecărui individ în parte. Preparatele farmaceutice create în receptură oferă de asemenea o soluţie atunci când un medicament este deficitar, discontinuu sau inexistent. Standardele înalte de calitate, grija şi atenţia deosebită pentru produsele furnizate către clienți dau măsura valorii noastre.

Importanța preparatelor magistrale

Compounding Matters, o inițiativă globală a companiei Fagron, oferă farmaciștilor și medicilor prescriptori o gamă vastă de formule magistrale farmaceutice, corelate cu indicațiile pentru care au fost realizate. Medicii prescriptori pot găsi formule adecvate nevoilor fiecărui pacient. Compounding Matters reprezintă un portofoliu de rețete magistrale care au la bază studii științifice actualizate, sunt însoţite de tehnici de preparare, fiind puse la dispoziție pentru consultare atât medicilor prescriptori cât și farmaciștilor preparatori.

Compounding Matters

NOU: Fagron TrichoConcept™
Fagron TrichoConcept™ – prima linie globală de baze de preparare care înglobează tehnologia TrichoTech™, un fitocomplex patentat și dezvoltat special pentru tratamentul personalizat al alopeciei. Fitocomplexul în sine este asociat cu rezultate în creșterea părului prin stimularea fazei neogene. Bazele sunt utilizate într-o arie extinsă de preparate farmaceutice, sunt susținute de dovezi științifice și nu conțin ingrediente controversate. Vezi toate produsele  
error: Conținutul este protejat !!!